Het restaurant in ons hotel verwelkomt zowel onze hotelgasten als ook niet logerende hotelgasten.
In ons restaurant geniet u van de beste streekproducten die Limburg dit seizoen te bieden heeft. Chefkok Daan Rooding laat zich inspireren door de Frans/Mediterrane keuken, met gerechten als terrine van Limburgse hoenders en asperges, huisgemaakte kalfspastrami van het Limburgse Pasveld rund en stoverij van het biologische krullvarken uit Ulestraten.
Als het weer het toelaat, dekken wij graag de tafel op ons panoramaterras voor de ultieme beleving.
Is het nog wat aan de koele kant? Geen probleem, daarvoor is er terrasverwarming.
Om steeds te kunnen werken met de mooiste en meest verse producten, wisselt ons menu voortdurend en houden we de kaart klein. Laat u zich dus gerust verrassen. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen? Geef het dan bij uw boeking of reservering aan ons door, zodat wij een passend menu voor u kunnen samenstellen.
Landhotel Heuvelzicht is aangesloten bij de vereniging van Euro-Toques en houdt zich aan de “Code van Eer”:
Openingstijden ontbijt: maandag t/m zondag: 08:00 uur tot 10:00 uur.
Openingstijden lunch: vrijdag t/m zondag: 12.00 uur tot 15.00 uur.
Openingstijden diner: maandag t/m zondag: 18:00 uur tot 20.00 uur.
Voor gezelschappen zijn in goed overleg afwijkende tijden mogelijk.
Tafel reserveren? Bel 043-4598181 of mail [email protected].
Lunch vrijdag t/m zondag tussen 12.00 en 15.00 uur.
Drie-gangen Gourmand keuze menu à € 39,50 per persoon
(Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert)
Om de kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend op tafelreserveringen. Wij verzoeken u vooraf een tafelreservering te maken. Heeft u gekozen voor het Logeren & Dineren Arrangement of voor de Seizoen Special, dan houden wij al een tafel voor u vrij.